Analýzu středočeských hudebních festivalů jsem neviděl, říká předseda krajského výboru pro kulturu Zdeněk Štefek

11. červen 2019

Hostem pořadu K věci byl předseda klubu středočeských zastupitelů KSČM Zdeněk Štefek, jedním z témat byla i dosud neveřejná analýza mapující středočeské hudební festivaly.

„Výstupy z analýzy jsem neviděl, jestli to byly efektivně vynaložené peníze, je spíš otázka na toho, kdo si analýzu objednal,“ řekl v pořadu K věci Zdeněk Štefek o analýze, která měla mapovat středočeské hudební festivaly.

„Naši zastupitelé v kontrolním výboru hlasovali pro to, ať je všechno zveřejněno – rozsahy smluv i výstupy, které ti zpracovatelé odevzdávali,“ vrátil se předseda klubu komunistů k případu najímání externích spolupracovníků vedením kraje.

V rozhovoru s Tomášem Pancířem zhodnotil Zdeněk Štefek i dosavadní spolupráci s vedením kraje, ve kterém jsou zástupci ANO a ČSSD. Komunisté tuto koalici podporují. Za to si do programového prohlášení prosadili sedm témat, například plné proplácení jízdného dětem a seniorům.

autor: Tomáš Pancíř
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.