Český rozhlas vyrazí za posluchači s unikátní show

4. březen 2024

Nová zábavná show Aleše Cibulky Rozhlas jede za vámi se vydává na cestu po celé České republice. Každý měsíc se zastaví v jiném městě naší země a nabídne bohatý program. Regiony navštíví nejen rozhlasové osobnosti a umělci z hudební branže, ale pravidelně také generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

„V loňském roce si rozhlas připomenul sto let od data, kdy bylo zahájeno pravidelné rozhlasové vysílání. Tehdy, krátce po zahájení vysílání, vyjely do velkých měst a vesnic speciální propagační autobusy, které měly za úkol šířit povědomí o právě vzniklém rozhlasu. Přesně po sto letech se vydáváme na podobnou pouť znovu. Nemusíme už šířit osvětu o tom, co je to rozhlas, ale chceme našim stávajícím i potenciálním posluchačům odhalit, co všechno moderní Český rozhlas přináší na prahu 21. století,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Každé představení bude odvysíláno na regionálních stanicích v sobotu ve 20:04 nebo v neděli v 13:04 a v letním speciálu na stanici Český rozhlas Dvojka.

Rozhlas jede za vámi, Strakonice 7. března

První zastávkou bude město Strakonice, kam Český rozhlas zavítá 7. března. Zábavná show začne v 19 hodin v prostorech Rytířského sálu strakonického hradu. Aleš Cibulka s sebou přiveze herečku a moderátorku Naďu Konvalinkovou, swingového zpěváka Jana Smigmatora s klavírním doprovodem a generálního ředitele Českého rozhlasu Reného Zavorala, který bude mimo jiné odpovídat na otázky týkající se rozhlasových poplatků. Závěrem každé zastávky bude překvapení se soutěží, o kterou se postará rozhlasový moderátor Michal Jagelka.

Veškeré informace k nové show jsou k dispozici na webových stránkách www.rozhlasjede.cz.

Spustit audio