Cyklistický závod omezí dopravu v Berouně

10. červenec 2003

6. ročník cyklistického závodu Bohemia Tour významně omezí dopravu v Berouně. Dnes a zítra bude v době startu krátkodobě na dvě až tři hodiny uzavřena část Tyršovy ulice u hotelu Litava a náměstí Marie Poštové. Při dojezdu do cíle se uzavírka dotkne i ulice Na Dražkách a U Archivu. Po dobu trvání závodu bude navíc platit zákaz stání v celé Tyršově ulici. Cyklistický závod startuje už příští středu v Nerudově ulici v Praze. Poté se cyklistické pole přesune do Berouna. Stejně jako v minulých letech nad akcí převzalo toto středočeské město záštitu.

Dnes a zítra bude v době startu krátkodobě na dvě až tři hodiny uzavřena část Tyršovy ulice u hotelu Litava a náměstí Marie Poštové. Při dojezdu do cíle se uzavírka dotkne i ulice Na Dražkách a U Archivu. Po dobu trvání závodu bude navíc platit zákaz stání v celé Tyršově ulici.

Cyklistický závod odstartoval už včera v Nerudově ulici v Praze. Poté se cyklistické pole přesunulo právě do Berouna. Stejně jako v minulých letech nad akcí převzalo toto středočeské město záštitu.

Spustit audio