Dáša Bláhová uvařila Transylvánskou specialitu

Herečka Dáša Bláhová, kterou si Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali jako kuchařku a znalkyni mezinárodní kuchyně, uvařila Transylvánskou specialitu.

Kromě toho si povídali o dobách studií, o cestování za hranice, Austrálii i veselých příhodách ze života. Dozvěděli jste se i něco o brynze.

Transylvánská specialita:
Uvařené uzené maso (může být uzená slanina), kousek vepřové panenky, cibule, čerstvá zelená paprika, česnek a brynza

Dáša Bláhová v Pochoutkách

Reprízováno 22. září 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.