Děkujeme, že jste narozeniny Regionu oslavili s námi!

7. září 2019

V sobotu 7. září 2019 jsme se sešli na lázeňské kolonádě v Poděbradech při velké narozeninové oslavě Regionu! A spolu s námi také Yvetta Simonová, Milan Drobný a mnoho dalších. Jedinečnou atmosféru si nenechalo ujít přes pět tisíc návštěvníků. Děkujeme vám!

S Yvettou Simonovou, Milanem Drobným, Josefem Lauferem, Josefem Vágnerem, Stanislavem Hložkem, Pavlem Vítkem, Janou Chládkovou a skupinou Pontiac v roli hudebních hostů a s řadou hvězd pořadů Regionu jsme v Poděbradech prožili báječné odpoledne plné pohody a dobré nálady. Jsme moc rádi, že i přes ne zrovna optimistické předpovědi počasí vás přišlo tolik a moc si toho vážíme!

Role průvodců se tradičně zhostila dvojice populárních moderátorů Českého rozhlasu Region – Iveta Chlumská a Patrik Rozehnal. Setkat jste se mohli i s dalšími moderátory Regionu - například Stáňou Dufkovou, Jitkou Lukešovou, Lubošem Xaverem Veselým nebo Pavlem Kučerou. Na pódiu vystoupily i hvězdy Humoriády - Ivanka Devátá, Tomáš Töpfer nebo Aleš Ulm, který dokonce zazpíval písničku Dovolená. V narozeninovém programu nechyběla ani doktorka Kateřina Cajthamlová, jejíž pořad můžete ve vysílání Regionu slyšet každý čtvrtek už více než deset let.

Odpolední pódiový program byl hlavním lákadlem narozenin Regionu, ale atrakcí bylo v doprovodném programu připraveno mnohem víc. Mezi ty nejvyhledávanější se zařadila přehlídka automobilových veteránů, speciální fotokoutek nebo měření tlaku a cukru. V neustálém obležení byl také skákací hrad pro děti.

Některé společně strávené okamžiky si můžete připomenout prostřednictvím fotografií v naší fotogalerii. Sestřih z pódiového programu vám ve vysílání Regionu nabídneme v sobotu 14. září po 14. hodině.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka