Dětský pokoj, péče o pokojové rostliny, kameny

27. únor 2010

Jak se správně starat o pokojové rostliny v zimě? Na to vám odpoví Eduard Hrubeš a jeho tým ve 169. vydání Hobby magazínu na vlnách Českého rozhlasu Region. Dále se dozvíte, že kameny mohou i pomáhat nebo jak vybavit dětský pokoj. Veterináře navštívil Jan Zítka a zeptal se ho na poruchy vývoje kloubů u psů...

Péče o pokojové rostliny v zimě
Jak se starat o pokojové rostliny v zimě? A jak odstranit problémy, které se mohou vyskytnout právě v tomto období? S tím vám poradí odborník na slovo vzatý - florista a zahradník Václav Straka. Ptal se ho Jan Zítka...

Kameny
Víte, že kameny i malé kamínky nám mohou pomáhat? Menší kamínky navíc můžete sbírat na každém výletě a přinést si domů trochu přírody. Jak bychom se měli o kamínky starat a na co všechno se nám mohou hodit pro vás zjišťovala Markéta Vejvodová u výtvarnice Elišky Reicheltové.

Dětský pokojíček
Máte živé dítě, které se rádo pohybuje? I v malém panelákovém bytě můžete dětem zajistit více pohybu. Jak vybavit dětský pokojíček, aby v něm vaše dítě mohlo také sportovat?

Poruchy vývoje kloubů u psů
Poruchy vývoje kloubů se mohou projevit už u dospívajících psů. Které z těchto zdravotních problémů patří mezi nejčastější a jaké jsou možnosti léčby našich čtyřnohých kamarádů? O tom bude mluvit odborník - veterinář Jiří Filip.

Dobrá rada na závěr
Když uvařený pudink posypeme moučkovým cukrem, nevytvoří se nám na něm nežádoucí škraloup.

Spustit audio