Do nového roku vstoupíme s velkolepou Silvestrovskou Humoriádou

31. prosinec 2019

Konec roku oslavíme s posluchači velkou zábavnou Silvestrovskou Humoriádou. Vysílat ji budeme na Silvestra po 21. hodině. Moderátor Patrik Rozehnal přivítá v divadle Gong v Praze sedm svých kolegů z Humoriády a imitátora Petra Jablonského. Uslyšíte scénky a veselé historky na téma životní katastrofy.

Pozvání přijali Jiří Krampol, Ota Jirák, Naďa Konvalinková, Tomáš Töpfer, Ivanka Devátá, Josef Náhlovský, Václav Vydra a Petr Jablonský. Ten odstartuje večer imitováním politiků a zhodnocením politické situace v tomto roce. Pak už se budou střídat scénky s historkami a písničkami.

Dozvíte se například, jak Tomáše Töpfera nechtěli imigrační úředníci pustit na letišti na jednodenní návštěvu USA, proč Naďa Konvalinková platila za turecké větry velký telefonní účet nebo jak si rozumí s počítačem i mobilním telefonem Jiří Krampol. Na řadu přijdou také oblíbené anekdoty a na závěr i přání prezidenta Václava Havla do nového roku od Petra Jablonského.

Ivanka Devátá, Josef Náhlovský, Václav Vydra a Petr Jablonský

Čekají vás tři hodiny zábavy zakončené vítáním nového roku 2020 v zaplněném a rozesmátém sále divadla Gong. Život má být veselý, proto do nového roku vykročme s úsměvem a dobrou náladou. Poslechněte si Silvestrovskou Humoriádu 31. prosince po 21. hodině na všech regionálních stanicích Českého rozhlasu.

Všechno nejlepší v novém roce přejí Patrik Rozehnal a hosté Humoriády
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.