Finále Jedenáctky roku s Antonínem Panenkou

28. červen 2009

Velká soutěž Českého rozhlasu Region pro všechny fotbalové kluby ze středních Čech vyvrcholí v neděli 28. června 2009 finálovým turnajem na hřišti ve Voticích. V něm se utkají 4 týmy - FK Soběhrdy, Sokol Jestřabí Lhota, TJ Bystřice a FK Dymokury. Právě tato čtveřice středočeských klubů totiž obdržela nejvíce SMS hlasů od svých příznivců. Finálové utkání slavnostním výkopem zahájí legendární Antonín Panenka!

Fotbalisté se utkají o hlavní výhru v podobě kompletní sady dresů a 10 sudů piva, zkrátka ale nepřijdou ani poražení, pro všechny týmy jsou připraveny ceny obsahující fotbalové vybavení.

Finálový turnaj proběhne na hřišti SK Marila Votice. Diváci se mohou těšit na celkem tři zápasy, které určí držitele titulu Jedenáctka roku - v tom prvním se od 9 hodin proti sobě postaví týmy Soběhrd a Dymokur, ve druhém, který začíná v 11 hodin, změří síly Jestřabí Lhota s Bystřicí. Vítězové těchto zápasů se potom od druhé hodiny odpolední utkají o titul Jedenáctka roku a hlavní výhru.

Slavnostního výkopu finálového zápasu se ujme legendární fotbalový internacionál Antonín Panenka.

Antonín Panenka

Celým dnem bude diváky provádět moderátor Patrik Rozehnal, připraveny jsou autogramiády Jana Rosáka a Antonína Panenky, o hudební doprovod se bude po celý den starat country kapela Eldorado.

Soutěž Jedenáctka roku připravil Český rozhlas Region pro všechny středočeské amatérské fotbalové kluby. Od října 2008 do června 2009 se každý pátek posluchačům postupně představilo 35 klubů, které se do soutěže přihlásily a byly vylosovány. Po odvysílání jejich medailonku měli příznivci vždy týden na posílání SMS hlasů. Do soutěže celkem přišlo 11 522 platných hlasů, vítězný tým FK Soběhrdy jich získal 1824.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.