Hit týdne 24. 3. 2024

24. březen 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Sia a Kylie Minogue, Kygo a Ava Max, Ella Henderson feat. Rudimental, Calvin Harris a Rag’N’Bone Man a další.

Sia a Kylie u vás znovu bodují!

Australské hvězdy Sia s Kylie Minogue už podruhé s obrovským rozdílem porazily o generace mladší konkurenty a singl Dance Alone je opět No.1 na Praze.

Dvojku obhájili Ava Max a Kygo, s novým pohledem na hit Shakiry „Whatever“ ale povinně končí a další body nepřidají, v naší hitparádě už byli poosmé. Také třetí místo zůstává beze změny, Ella Henderson a Rudimental jsou se singlem Alibi stále na stupních vítězů. 

Na 4. místo výrazně poskočil herec a muzikant Joe Keery aka Djo, singl End Of The Beginning začínal na No.9, teď sahá po medaili. I Calvin Harris a Rag’N’Bone Man si polepšili a singl Lovers In A Past Life je v TOP5.

Novinky a nasazené

Aktuální desítka nabídla jen dvě novinky, Slza – Každej sám (No.7) a The Goo Goo Dolls – Beautiful Lie (No.9).

Čtěte také

V nasazených čekají na vaše hlasy, a tedy povolení vstupu mezi nejlepší, Bon Jovi s novinkou Legendary, Jax Jones se Zoe Wees, kapela O5 a Radeček s Elly nebo Aneta Langerová.

Poslechněte si 12. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Honza Chlaň
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.