Hobby magazín 88

7. červen 2008

Jak si vybrat správnou zahradní sekačku, jaké parametry musí splňovat, jak ji vhodně udržovat? To a mnohem více se dozvíte v 88. vydání Hobby magazínu Eduarda Hrubeše v reportáži Petra Jindry. Čeká vás i reportáž o pletení z novin!

Zahrada v červnu
Je tu červen a mnozí z vás, především tedy ti, kteří zahradu teprve dodělávají nebo dokonce chystají, přemýšlí, co by se mělo na zahradě dělat. Více vám sdělí Soňa Jindrová.

Pletení z novin
Už jste někdy slyšeli o tom, že se dají z novin uplést košíky, ošatky, obaly na květináče a další podobné věci? Je to velice levné a vůbec ne náročné. Soňa Jindrová vám poradí, kolik novin budete potřebovat a jak předmět vyrobit.

Zahradní sekačka
Jak vybrat tu správnou sekačku, zda je lepší benzínová nebo elektrická, co musí splňovat zrovna ta vaše, jak silný motor by měla mít právě pro vaši zahradu a jak se sekačky udržují, vám řekne Petr Jindra

Než koupíme zvíře
Než se rozhodneme koupit si domů nějaké zvířátko, musí se to promyslet. Měli bychom si položit základní otázky: Jaké máme možnosti? Kdo se o něj bude starat? Co které zvíře potřebuje? Kolik let s námi bude žít? Odpovědi vám poskytne Soňa Jindrová!

Dobrá rada na závěr
Rozlitou naftu, topný olej nebo petrolej nejlépe odstraníme, když místo posypeme pracím práškem, který tekutinu vsákne. Po zametení můžeme postup zopakovat.


Spustit audio