Hobby magazín 89

14. červen 2008

V 89. díle magazínu pro středočeské kutily, chalupáře, chovatele a zahrádkáře vám Soňa Jindrová poradí jak založit novou zahradu. Jak si doma uvařit pivo a jaké suroviny si máme zakoupit, pro vás zjišťoval redaktor Petr Jindra. Nevíte si rady s výběrem plemene pejska, kterého si chcete pořídit? Hodí se vámi vybraný pejsek do vašeho bytu? I na tyto otázky vám odpoví Eduard Hrubeš a jeho kolegové!

Zakládání zahrad
Zakládáte novou zahradu a nevíte jakou zvolit? Jaké druhy zahrad vlastně existují? Jaké rostliny zvolit a kam je umístit? Má to nějaká pravidla nebo je můžeme dát kamkoliv?
Poradí vám Soňa Jindrová

Sběratel mincí
Každá země má své bankovky, své mince. Obvykle si z dovolené přivezeme nějaký ten drobný peníz na památku. Jsou ale i tací, které sbírání mincí zcela pohltí. Soňa Jindrová vám představí sběratele, kterému jeho kamarádi musí po návratu z dovolených obracet kapsy.

Domácí vaření piva
Petr Jindra vám přinese rady, jak si doma uvařit český národní mok. Jaké vybavení potřebujeme? A z jakých surovin? Jak probíhá vaření piva v domácím pivovaru?

Jak vybrat pejska
Chceme pejska, ale nevíme vlastně jaké plemeno. Co který pejsek potřebuje.
Hodí se každé plemeno do bytu nebo naopak k domu se zahradou?

Dobrá rada na závěr
Vytírací mopy ani smetáky na tyči neodkládáme rovnou na podlahu. Vždy je zavěšujeme tak, aby z nich mohla kapkat voda a textilní pruhy či štětiny zůstaly volně ve vzduchu a trvale se nedeformovaly.


Spustit audio