Hobby magazín 96

4. říjen 2008

Co ještě musíte stihnout v říjnu na vašich zahrádkách, aby jste na jaře nepočítali škody, za vás zjišťovala Soňa Jindrová. Patříte mezi vášnivé sběratele? Potom jste u nás v Hobby magazínu na správné adrese, v reportáži Soni Jindrové se dozvíte, co vše se dá sbírat. Na nátěrové hmoty na kovy zaměřil svůj hledáček Petr Jindra.

Už jste sklidili veškerou úrodu z ovocných stromů a myslíte si, že tím pro vás letos na zahradě padla? Omyl. Zahrádkáři, ještě vás čeká hodně práce než si vaše stromky nasadí bílé čepice. Co tedy ještě musíte stihnout, aby jste na jaře nepočítali škody? To se dozvíte od Soni Jindrové.

Náprstky
Patříte mezi ty, kteří stále něco shánějí, opatrují to jako oko v hlavě a nedali by to za nic na světě? Jste tedy vášnivými sběrateli. Jak zjistila Soňa Jindrová, sbírat se dá skutečně všechno. I třeba náprstky. Ano, ty malé kloboučky, které si dávají švadleny při šití na prsty.

Nátěrové hmoty na kovy
Ochrana kovů před zimou, druhy barev na kov, příprava kovů před natíráním, základové barvu a odrezovače, novinky a praktické využití - to jsou témata, kterým se ve své reportáži věnuje Petr Jindra

Psí nemoci
Ve zdravém těle zdravý duch. To je heslo, které platí nejen pro člověka, ale dvojnásob pro psy. Správný čtyřnohý přítel je totiž hravý, veselý a samozřejmě žravý. Když se vám na psíkovi něco nezdá, dovezte ho k veterináři. Soňa Jindrová zjišťovala, jaké jsou nejčastější psí nemoci.

Dobrá rada na závěr
Mastné skvrny na stěně natřeme před tapetováním emulzním nátěrem. Mastnota pak tapetou neprosákne.



Spustit audio