Hokej ve Špindlu pod sjezdovkou? Jágr láká na utkání pod širým nebem, hrát by mělo i Kladno

16. červenec 2020

Další utkání pod širým nebem uvidí s největší pravděpodobností hokejoví fanoušci ve Špindlerově mlýně. Právě v horském středisku totiž natočil krátké propagační video legendární útočník a v současnosti majitel a hráč prvoligového Kladna Jaromír Jágr. Pořadatelé zveřejní podrobnosti příští úterý.

„Odehrál jsem tisíce zápasů, na rybníku i v těch nejmodernějších arénách po celém světě. Ale tady budu hrát poprvé,“ naznačuje Jágr ve videu, v němž stojí pod sjezdovkou ve Špindlerově mlýně.

Osmačtyřicetiletý útočník přidal další vzkaz na svém facebookovém profilu, na němž odkazuje i na oficiální webové stránky akce. Z Jágrova příspěvku je i patrné, že jsou utkání pod širým nebem plánovaná na prosinec.

„Už teď vím, že Winter Classic 2020 bude velký a naprosto jedinečný! Máte se na co těšit a nebojte, příští týden už vám k tomu řeknu víc,“ napsal Jágr.

Podle dřívějších informací serveru Forbes.cz by se měly hrát zápasy dva - prvoligový souboj Kladna s Vrchlabím a extraligové střetnutí zřejmě mezi Hradcem Králové a Spartou. Pražský klub by tak navázal na zápas proti Litvínovu z této sezony, ve kterém padl na fotbalovém stadionu v Drážďanech extraligový divácký rekord.

autor: iROZHLAS.cz
Spustit audio