Honem, je tady Jágr! Děti v hokejové škole kladenských Rytířů pospíchaly za svým idolem

29. červenec 2015

Hokejový útočník a majitel Rytířů Kladno Jaromír Jágr navštívil hokejový kemp kladenských Rytířů. S mladými hokejisty si zatrénoval a pak se jim na střídačce dlouho podepisoval. Pro děti to byl velký zážitek.

„Vždycky se rád půjdu podívat a i něco ukážu. S dětmi jsem si zabruslil, ale trenérům do toho mluvit nebudu. Jsou natolik kvalitní, že by to bylo zbytečné,“ říkal Jaromír Jágr poté, co se vymanil ze spárů dětí, kterým se do té doby asi 20 minut trpělivě podepisoval a fotil se s nimi.

„V kabině říkali, že je tam Jágr, tak jsem si myslel, že jenom chtějí, abychom byli rychleji na ledě. Pak jsem ho viděl a hned jsem pospíchal, ale upadl jsem a zranil se.“

„Pospíchal jsem kvůli tomu, abych se s ním mohl vyfotit a abych ho mohl vidět.“

„Nechal jsem si podepsat hokejku, helmu, dres, flašku, dvě kartičky a jeden plakát,“ vyprávěly nadšené děti o setkání s Jaromírem Jágrem.

Mezi tím než majoritní vlastník klubu zmizel zpět do útrob haly, skončilo i rokování na valné hromadě. Tam se rozhodlo o odvolání dosavadního jednatele za město Oty Černého mladšího, ale jeho nástupce zatím jmenován nebyl - jako o velmi vážném kandidátovi se mluví o Pavlu Paterovi.

Zastavení dotací městem pro klub kvůli připomínkám k financování a rozporům ve společenské smlouvě se ale stále nevyřešilo.

„Rozpory mezi společníky nadále trvají. Musí proběhnout ještě nějaké jednání, aby se všechno vysvětlilo. Trváme na tom, že jsme nic špatného neudělali,“ uzavírá mluvčí prvoligových Rytířů Vít Heral.

 

Setkání s Jardou Jágrem očima malých hokejistů ;-)

Posted by Rytíři Kladno - Hokejová škola on 29. červenec 2015
autoři: jbk , Vojtěch Bureš
Spustit audio