Jana Hlaváčová v Tandemu - 1000. díl

19. květen 2010
Tandem

Přípitkem odstartovalo jubilejní 1000. vydání rozhlasové talk show Tandem Jana Rosáka. Hvězdou tohoto dílu byla herecká legenda Jana Hlaváčová. „Nepočítám-li přípitek a dort, neslo se i toto významné vydání Tandemu v tradičním duchu,“ popsal moderátor Jan Rosák a doplnil: „S paní Hlaváčovou jsem natáčel velmi rád, stejně jako s hosty předchozích 999 dílů.“

Jan Rosák samozřejmě vystupoval ve všech 1000 dílech Tandemu, jen v den svých šedesátin se výjimečně posadil na druhou stranu mikrofonu a stal se zpovídaným. „Byla to zajímavá zkušenost, ale raději dál zůstanu tím, který se ptá,“ směje se moderátor.

Tandem je rozhlasová talk show Jana Rosáka, do které si tento moderátor zve známé a zajímavé hosty, kteří ve své profesi něco dokázali - herce, zpěváky, lékaře, sportovce, architekty, spisovatele… Během hodiny s nimi moderátor probere nejrůznější témata týkající se jejich pracovního i soukromého života. Tandem vysílá v premiéře Český rozhlas Region vždy v pátek v 11 hodin, repríza pořadu je součástí společného nočního vysílání regionálních studií Českého rozhlasu v sobotu po 4. hodině ranní.

Spustit audio