Josef Dvořák oslavil 80. narozeniny v Humoriádě. Dostal 8 kilo vanilkové zmrzliny

26. duben 2022

Herec Josef Dvořák oslavil významné jubileum a my jsme se  v přímém přenosu Humoriády připojili ke gratulantům. Speciální dárek vymyslel a zařídil Patrik Rozehnal. 

Na začátku Humoriády dostal Josef Dvořák narozeninovou plaketu a hned se jí hrdě ozdobil. To hlavní překvapení na něj ale teprve čekalo. Patrik Rozehnal zjistil, že oslavenec miluje vanilkovou zmrzlinu. Ve studiu mu ji nejen naservíroval, ale také mu předal dárkové poukázky na celých 8 kilo zmrzliny s pravou vanilkou.

Slavnostní narozeninou Humoriádu glosoval Josef Dvořák svým typickým humorem, a tak se pobavili i posluchači. Ti mu ve velkém počtu volali do studia přání všeho nejlepšího, další je posílali prostřednictvím sociálních sítí.

Podívejte se na video, jakou měl Josef Dvořák radost:

Narozeniny Josefa Dvořáka jsme slavili už v pátek na veletrhu Flora Olomouc, odkud jsme živě vysílali pořad Slavné dvojice. Vybrali jsme Janu Paulovou, s kterou jsou přátelé už mnoho let a herečka nešetří obdivem:

„Kdybych se měla narodit jako Pepa Dvořák, užila bych si jeho talent, schopnost improvizace, to, jak existuje, jak plynule přechází z běžného života na jeviště. Bavilo by mě bejt v jeho hlavě, má úžasně kreativní myšlení. A já všechno, co umím, to mě naučil on.“
Jana Paulová

Poslechněte si v rozhovoru:

„Mě nenapadlo nikdy přemýšlet o tom, že 80 je něco výjimečného. Já jsem tam nějak dojel. To je, jako když někudy vede nějaká štreka, kolem jsou cedule a já najednou jedu kolem cedule s nápisem 80.“
Josef Dvořák

Jana Paulová a Josef Dvořák
autor: Pavel Kozler
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka