Každý kdo k nám přijede, musí mít kde zaparkovat, říká šéf parku Mirakulum

19. červenec 2022

Hostem pořadu K věci byl Jiří Antoš, zakladatel a majitel parku Mirakulum v Milovicích a držitel ceny hejtmanky Středočeského kraje v kategorii podnikatel.

V rozhovoru s Tomášem Pancířem hovořil Jiří Antoš o tom, kde vzal inspiraci k vybudování zábavního parku Mirakulum v Milovicích, jak se park postupně rozšířil, a přiblížil novinky, které připravuje.

"Areál parku je teď větší. Musíme k tomu připočítat i parkoviště, protože ty jsem dříve neměl. Je velmi důležitý, aby ten, kdo vám přijede, mohl bez problémů zaparkovat."

Mirakulum se otevřelo před deseti lety a v září se bude konat oslava. "Chystáme ji na září, protože my jsme tenkrát otvírali právě 12. září. Připravujeme tři věci. Koncert pro lidi, který s námi spolupracují už léta a dodavatelský firmy. Další bude koncert pro občany Milovic a samozřejmě speciální program pro naše návštěvníky," prozrazuje šéf Mirakula.

Celý rozhovor si můžete poslechnout v audioverzi.

autoři: Tomáš Pancíř , JMys
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.