Kutnohorsko zná své nejkrásnější dívky

27. říjen 2008

Kutnohorské Tylovo divadlo v pátek večer patřilo krásným slečnám. Do finále se totiž dostal už čtvrtý ročník soutěže Miss Kutnohorska 2008. I tentokrát se o přízeň poroty a také diváků ucházelo dvanáct dívek, které vzešly z několika semifinálových kol. Organizátoři i letos vsadili na tradiční disciplíny. Nechyběl rozhovor s moderátorem a finalistky musely absolvovat také módní přehlídku, volnou disciplínu a promenádu v plavkách.

0:00
/
0:00

Porota v čele s ředitelkou soutěže Miss Junior Kateřinou Hamrovou nakonec rozhodla o tom, že titul Miss Kutnohorska si z Kutné Hory do Vrdů u Čáslavi odveze jednadvacetiletá Petra Vostrovská. Petra učí v mateřské školce a rozhodně nepřemýšlí o tom, že by kvůli úspěchu v soutěži pověsila toto povolání na hřebík. Petra Vostrovská měla v pátek večer dvojnásobnou radost. Z Tylova divadla si totiž odnesla ještě titul Miss Sympatie, o kterém rozhodovala široká veřejnost.

První vicemiss se stala Barbora Kořínková a druhou vicemiss Jana Kratochvílová. Poslední jmenovaná dívka bude Kutnohorsko reprezentovat 26. listopadu na soutěži Miss Junior Open v Národním domě v Praze na Vinohradech.

www.misskutnohorska.cz

autoři: Michal Trnka , René Svoboda
Spustit audio