LETNÍ SOUTĚŽ: Prázdniny, čas her a malin nezralých… Maliny si zajistěte sami, o hry se postaráme my!

8. červen 2023

Po celé prázdniny, každý pátek, můžete hodinu před polednem ve vysílání Českého rozhlasu Liberec soutěžit o lákavé ceny a ještě postoupit do finále, kde se hraje o víc.

Čtěte také

Od 7. července do 1. září 2023 se vždy v pátek hodinu před polednem bude konat Letní soutěž Českého rozhlasu Liberec. Poslouchejte, zodpovězte správně otázku, kterou vám položí moderátor, a získejte výhru.

Kdo odpoví správně, dostane se navíc do velkého finále, ve kterém se na konci obou prázdninových měsíců vylosuje vždy jeden výherce luxusní večeře, lázeňského pobytu nebo víkendu ve wellness hotelu, digitálního DAB rádia a dalších dárků. Losovat se bude z maximálně 16 výherců jednotlivých kol, šance je tedy veliká.

Hrajte si s námi po celé prázdniny, každý pátek hodinu před polednem, pobavíte se a výhry jsou víc, než lákavé…

Princip soutěže:

Soutěž probíhá v době od 7. července do 1. září 2023, vždy v pátek, v době od 11:04 do 12:00. Moderátor položí otázku, na každou otázku odpovídá vždy jen jeden posluchač. Pokud odpoví správně, získává cenu a postupuje do finále. Může si také vybrat, zda bude pokračovat s druhou, třetí, atd., otázkou. Pokud na další otázky zodpoví správně, získá další ceny a postupuje do finále. Pokud správně neodpoví, ztrácí i předchozí vyhrané ceny, a může se účastnit dalšího kola.

Pokud posluchač získá výhru, nemůže se další soutěže zúčastnit.

Finále soutěže se koná na konci měsíce července a srpna, resp. na začátku září 2023. Z jednotlivých výherců měsíce vždy jeden vylosovaný získá hlavní cenu.

autoři: Pavel Kudrna , reČRoL
Spustit audio

Související