Mandarinky, techniky malování na hedvábí, péče o uši psa

4. prosinec 2010

Prozradíme pár rad o možnostech pěstování mandarinek. Zahradnici Dagmar Horákovou, která má s citrusy bohaté zkušenosti, navštívil kolega Jan Zítka. Přemýšlíte, jak ve vašem domě či bytě vyrobit schodiště? Jaké materiály máte na výběr a jaké jsou jejich přednosti, zjišťovala Markéta Vejvodová. Jakou potřebují péči psí uši a jak probíhá léčba onemocnění zvaného zánět zevního zvukovodu, se dozvíte už za chvíli od veterinářky Jany Bendové.

Mandarinky
Chtěli byste pěstovat nějakou citrusovou rostlinu? Můžete to zkusit například s mandarinkou. Pár rad o mandarinkách a možnostech jejich pěstování nám dá zahradnice Dagmar Horáková, která má s citrusy bohaté zkušenosti. Na návštěvu k ní do Mladé Boleslavi nás zve Jan Zítka.

Techniky malování na hedvábí
Rádi byste zkusili malování na hedvábí? Malované šátky jsou sice běžně k dostání od výtvarníků, ale svůj vlastní šátek určitě zvládnete namalovat i Vy. Stačí vědět, jaké jsou techniky malování a jak postupovat. To pro Vás zjišťovala Markéta Vejvodová u výtvarnice Kateřiny Bartošové.

Materiály na schodiště
Přemýšlíte, jak ve vašem domě či bytě vyrobit schodiště, aby skutečně zapadlo tvarem do atmosféry interiéru a vyhovovalo vašim potřebám? Rozhodující je nejen celkový design, ale především z jakého materiálu si ho necháte vyrobit. O tom, jaké materiály máte na výběr a jaké jsou jejich přednosti mluvila Markéta Vejvodová s Adamem Jelínkem z firmy Jelinek Interier.

Péče o uši psa
V Hobby magazínu se věnujeme také zdraví našich psích kamarádů. Tentokrát se zaměříme na jejich uši. Jakou potřebují péči a jak probíhá léčba onemocnění zvaného zánět zevního zvukovodu. O tom si s veterinářkou Janou Bendovou povídal Jan Zítka.

Dobrá rada na závěr
Pokud máte řídkou polévku, můžete ji zahustit rozkvedlaným žloutkem, krupicí nebo třeba bramborovou kaší v prášku.

autor: Eduard Hrubeš
Spustit audio