Marcela Březinová zapékala čekankové puky

Vaření na Regionu se zpěvačkou Marcelou Březinovou. Zapékala čekankové puky s ementálem a dalšími dobrotami. Recept se s vámi během hodiny učila Naďa Konvalinková i Patrik Rozehnal.

Při vaření jste se dozvěděli něco z kariéry Marcely Březinové, čeho se v kuchyni bojí, zda někdy měla strach nebo k čemu všemu se hodí čekankové puky.

Zapečené čekankové puky:
6 čekankových puků (když není, je možné použít i květák nebo brokolici), 150 g ementálu, 50 g másla, 2 lžíce mouky, 250 ml mléka, 1 žloutek, sůl, pepř

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.