Miroslav Etzler připravil zelené kuřecí kari s himálajskou rýží
Pochoutky patřily na Regionu hlavně mužům. Jednak proto, že vařil herec Miroslav Etzler, ale také proto, že recept to byl ostrý - zelené kuřecí kari s himálajskou rýží.
Od Miroslava jste se dozvěděli, jaká je kuchyně v Thajsku nebo Vietnamu, kam rád jezdí, proč rád houbaří a jak doma vaří.
Zelené kuřecí kari:
kuřecí maso (je možné jakékoliv), 2 mrkve, listový špenát, žampiony, ananasový kompot, rybí omáčka, kokosové mléko, čerstvé zelené fazolky, zelené kari, rýže
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.