Na jevišti máme hádky. Doma mlčíme, smějí se Bára Hrzánová a Radek Holub v Toboganu z Divadla Kalich

26. červen 2021

Hosty Toboganu z pražského Divadla Kalich jsou herci Bára Hrzánová a Radek Holub. Živý potlesk diváků herečku po koronavirové přestávce dojal. „Klepou se mi ruce, pláču a cuká mi obličej,“ přiznává Hrzánová. Dnešní díl ukončí 31. sezónu zábavného pořadu, přes léto na Dvojce uslyšíte reprízy. 

Na jevišti se představila i zpěvačka Míša Tomešová a Jan Kříž, zazpívali mimo jiné i melodie z muzikálu Vlasy, které má divadlo v repertoáru.

Jaké to je, hrát s partnerem na jevišti? „Vy se trýzníte, že hrajete spolu,“ myslí si moderátor Aleš Cibulka. „My si odbydeme hádky na jevišti, měli jsme francouzkou, teď máme cirkusovou,“ odhaluje Radek Holub detaily ze společného divadelního i osobního života s Bárou Hrzánovou.

Herečka přidává historky z cestování po různě vzdálených místech po republice, kam jezdí oba partneři mnohokrát do měsíce hrát. „Doma potom mlčíme,“ směje se Hrzánová. „Vy se hádáte a ještě dostáváte peníze, to je praktické,“ kontruje Aleš Cibulka. 

Jak vypadá typický pracovní den Báry Hrzánové a Radka Holuba a kdy se oba vracejí z představení domů? Která představení Divadla Kalich uvidíte na letní scéně? 

autor: mka
Spustit audio

Související