Nalaďte se do pohody a vyhrávejte digitální DAB+ rádia

1. únor 2021

Poslouchejte Český rozhlas Vysočina a zahrajte si o nové digitální DAB+ rádio, díky kterému uslyšíte své oblíbené rozhlasové pořady čistěji a bez šumu. Nalaďte si nás každý všední den v čase 8:10, poznejte krátkou zvukovou ukázku, správně zodpovězte soutěžní otázku a rádio je vaše!

Digitální DAB rádia (ilustrační foto)

Soutěžit o digitální rádia můžete každý den od pondělí do pátku po celý únor. Stačí pozorně poslouchat naše vysílání po osmé hodině ranní, jako první se dovolat na studiovou linku 221 554 999 a správně zodpovědět vědomostní otázku.

V případě, že první soutěžící neodpoví správně, dostává šanci ještě druhý posluchač.

Soutěž se řídí vlastními pravidly. Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Nalaďte si Český rozhlas Vysočina na digitálním rádiu DAB+

Digitální rádio DAB+ nabízí více stanic, kvalitnější zvuk a doprovodné grafické informace. A na přijímačích můžete přitom ladit i stávající vysílání v pásmu FM. Přejít na vysílání DAB+ je přitom jednoduché. Stačí si pořídit rozhlasový přijímač s označením „DAB+“.

Máte-li přijímač s barevným displejem, zobrazují se vám na něm také bez nutnosti připojení k internetu například fotky moderátorů, loga rozhlasových stanic, názvy právě hraných skladeb, předpověď počasí a další doplňkové informace k vysílání.

O digitálním vysílání se více dovíte na stránkách www.dobadabova.cz a nebo také na www.digitalniradio.cz.

autor: nwe
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.