Narozeniny Regionu s námi oslavilo přes dva tisíce lidí!

25. srpen 2012

Český rozhlas Region oslavil se svými posluchači narozeniny. V našem sídle v Karlíně nás navštívilo dva a půl tisíce lidí.

Oslavy narozenin byly letos spojené s Pivními slavnostmi Léta s pěnou, které byly vyvrcholením naší celoletní akce. Připraven byl i bohatý doprovodný program, ve kterém vystoupili například vítězka soutěže start.rozhlas.cz Eva Matějovská, zpěvačka a moderátorka Regionu Jana Chládková, Jakub Smolík, Petra Janů, Petr Kotvald, Martha a Tena Elefteriadu nebo Vlasta Horváth s kapelou.

Na pódiu se představily i známé osobnosti spjaté s vysíláním Regionu - odbornice na výživu MUDr. Kateřina Cajthamlová, moderátor Tandemu Jan Rosák nebo moderátor Hobby magazínu a Region expresu Eduard Hrubeš.

Návštěvníci mohli ochutnat piva z produkce středočeských minipivovarů, které se zapojily do akce Léta s pěnou. Zároveň jsme vyhlásili i vítěze sms ankety o nejoblíbenější středočeský minipivovar roku 2012. Stal se jím Pivovar Svatý Ján z Polep u Kolína.

Výčepní u stánku pivovaru Vítek z Prčice

Velký zájem byl také o prohlídky rozhlasového zákulisí. Návštěvníci se mohli seznámit s historií budovy, nahlédnout do vysílacího studia nebo natočit vzkaz v nahrávacím studiu. Nejlepší z nich zařadíme do našeho vysílání.

Děkujeme vám všem za přízeň a na dalších narozeninách se těšíme na viděnou! Sestřih z narozeninové oslavy si můžete poslechnout ve vysílání Českého rozhlasu Region v sobotu 1. září po 14. hodině.

autor: Pavel Kozler
Spustit audio