Nehodu aut s cisternou na Kutnohorsku nepřežili tři lidé, těžce zraněné dítě je v nemocnici

2. srpen 2019 14:16

U Drobovic na Kutnohorsku se v pátek srazilo nákladní a dvě osobní auta, tři lidé při nehodě zemřeli. Další dva, včetně dítěte, jsou těžce zranění v nemocnici. Další člověk zemřel nad ránem v Otvovicích u Slaného poté, co auto se čtyřmi pasažéry vyletělo ze silnice. 

Tragická nehoda se stala na silnici 1/38 kolem poledne, policie místo uzavřela a dopravu odklání.  "Na místě nyní probíhají vyšetřování a záchranářské práce," doplnil mluvčí policie Vendulka Marečková.

V jednom z osobních vozů zemřeli dva dospělí, šestatřicetiletý řidič, o tři roky mladší spolujezdkyně a jedno dítě. "Jednalo se o rodinu," uvedla Marečková. Autem jelo ještě druhé dítě, které utrpělo těžká zranění, a bylo sanitkou převezeno do nemocnice.

Těžká zranění utrpěl také řidič cisterny. Čtyřčlenná posádka druhého osobního vozu byla jednorázově ošetřena v nemocnici.

Srážka s cisternou

Smrtí osmnáctiletého muže skončila nad pátečním ránem v Otvovicích na Slánsku. Podle Kladenského deníku auto se čtyřmi mladíky vyletělo ze silnice, několikrát se přetočilo přes střechu a narazilo do stromu. Řidič byl opilý.

Osmnáctiletý mladík na zadním sedadle nehodu nepřežil, ostatní byli zranění. Na místě zasahoval i vrtulník.

autor: Redakce stanice Region-střední Čechy
Spustit audio