Soutěžte s Cestou okolo Česka a vyhrajte

Zapojte se do letního projektu a vyhrajte atraktivní turistické ceny nebo poukaz na víkendový pobyt.

V Cestě okolo Česka můžete soutěžit hned dvakrát.

1) Vědomostní soutěž

Od pondělí do pátku v 9:45 dopoledne zodpovězte naši soutěžní otázku a vyhrajte velkou deskovou didaktickou hru Česko hrou a cestovatelský balíček obsahující batoh, svítilnu, tričko nebo hrnek. Ze všech výherců daného týdne navíc každý pátek vylosujeme vítěze víkendového pobytu pro dvě osoby na jednom z atraktivních míst Čech, Moravy nebo Slezska.

Kompletní pravidla vědomostní soutěže >>

2) Tipovací soutěž

V rámci tipovací soutěže budou regionální stanice Českého rozhlasu vysílat nápovědy týkající se místa, ze kterého se bude vysílat sobotní přímý přenos. Své tipy posílejte formou SMS ve tvaru CESKO (mezera) název místa přímého přenosu (mezera) jméno (mezera) příjmení (mezera) město nebo obec bydliště (např: CESKO Kolin Jan Novak Horazdovice) a musí být odeslána na číslo 900 11 04, a to nejpozději do pátku 23:59:59. 

Službu technicky zajišťuje společnost ATS Praha, cena jedné SMS je 4 Kč. Soutěžícím je zasílána potvrzující SMS o přijetí odpovědi. Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let. Ze všech došlých správných odpovědí budou vždy v sobotu v přímém přenosu vylosováni 3 výherci, kteří obdrží výhru.

Kompletní pravidla k tipovací soutěži >>

Didaktická hra Česko hrou – ukázka jednotného systému otázek, platného pro všechny karty ve hře

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.