Okrasné traviny, astrosnímky, vany k relaxaci a jejich doplňky

23. říjen 2010

V tomto díle se dozvíte, jaké máte možnosti při výběru okrasných travin. O tom, jaké zpestření koupele si ve vaně můžete dopřát, se dozvíte už za chvíli od Markéty Vejvodové, která pro vás zjišťovala vše o relaxačních vanách. Víte, co je to agility? Pokud ne, vše se dozvíte právě v tomto díle Hobby magazínu od Jana Zítky, který se za vás ptal Lízy Švejdové, odbornice na zájmové chovy.

Okrasné traviny
Máte pocit, že už Vám roste na zahradě skoro všechno, co by tam růst mohlo...a přesto že na ní něco chybí? Nějaká rostlina, která bude elegantní a přitom bude působit exoticky a dokáže vytvořit pěkné útulné zákoutí? Potom vám na zahradě chybí okrasné traviny. O tom, jaké máte možnosti a jakou okrasnou travinu byste si měli vybrat mluvila Markéta Vejvodová s Janem Kocourkem, jednatelem společnosti ROSTETO.

Amatérské astrosnímky
V našem magazínu se věnujeme nejrůznějším koníčkům. A tentokrát bude řeč o fotografování vesmíru. I mezi laickými astronomy najdeme ty, kteří si přejí to, co vidí dalekohledem, vyfotografovat. Jak na to? Jaké máme možnosti, pokud bychom se do toho chtěli pustit? To u profesionálního astronoma Pavla Suchana zjišťoval Jan Zítka.

Vany k relaxaci a jejich doplňky
Možná budete souhlasit, že sebelepší sprchový kout nemůže vynahradit příjemnou koupel ve vaně. A toho si jsou vědomi i výrobci...Takže dnes jsou na trhu dokonce nejrůznější vany určené přímo k relaxaci. Jejich pohodlí zajišťují velmi promyšlené doplňky tak, abyste si ve vaně co nejvíce odpočinuli. O tom, jaké zpestření koupele si ve vaně můžete dopřát mluvila Markéta Vejvodova u Markéta Vinterové, odborného prodejce ze společnosti Ceramax.

Agility
Potřebuje váš psí kamarád nějakou zábavnou a sportovní aktivitu? Možná byste s ním mohli zkusit agility. Tato činnost skýtá pohybové vyžití jak psům, tak jejich páníčkům. Chcete se o agility dozvědět víc? Poslechněte si, co o této aktivitě řekla Janu Zítkovi Líza Švejdová, odbornice na zájmové chovy.

Dobrá rada na závěr
Stříbro jako nové. Drobné předměty ze stříbra dáme na půl hodina do kyselého mléka, pak je opláchneme teplou vodou a do sucha vyleštíme.

autor: Eduard Hrubeš
Spustit audio