Ostružiny na zahradě, aerobik, zahradní sekačky

12. září 2009

V 145. díle Hobby magazínu se dozvíte, že ostružiny můžete si vypěstovat sami na zahrádce. Poznáte, že aerobic patří mezi oblíbené druhy cvičení především u žen, ale účastní se ho také muži a děti. A v neposlední řadě vám pomůžeme s výběrem sekačky...

Ostružiny mohou růst i na našich zahradách. Víte, že jsou léčivé? Jsou dobré pro naši imunitu, detoxikaci organizmu a u mužů na potenci. Jak si ostružiny plné vitamínu C vypěstovat, vám poradí první příspěvek.

Aerobic
Pokud uvažujete o tom, že by se právě aerobic mohl stát vaším koníčkem, pak vás asi bude zajímat, co takové cvičení obnáší a jak může prospět našemu zdraví. To si od pedagožky Jany Hahnové ze střediska volného času Labyrint v Kladně nechal vysvětlit Jan Zítka.

Sekačka
Jestli máte zahradu, jistě vlastníte i nějakou sekačku. Jestli si travní porosty jakékoliv velikosti teprve pořizujete, Soňa Jindrová vám poradí, jaký druh sekačky zvolit.

Psí porod
Pozveme vás také na návštěvu k veterináři - přesněji k veterinářce Radce Kotvaltové. Poradí všem psím páníčkům, kteří se těší na štěňata. Co by měli vědět, pokud jejich fenka bude v brzké době rodit?

Dobrá rada na závěr
Bubliny na tapetách odstraníme tak, že "postižené" místo nařízneme, na růžku papíru naneseme trochu lepidla, které vsuneme dovnitř do naříznutého otvoru. Tapetu opatrně přitlačíme a zahladíme.

Spustit audio