Ovesné vločky, cukr i avokádo. To vše pomůže, aby byly ženy ještě krásnější

Je doba krátkých dnů a dlouhých večerů. A možná právě to je čas, který by mohly dámy využít pro sebe. Proto mám pro vás několik domácích receptů pro krásu.

Připravte si zvláčňující a omlazující koupel. Stačí do vany přidat několik hrstí ovesných vloček a nechat je dělat jejich práci. Pleť dokonale a hloubkově vyčistíte, když do pěny z toaletního mýdla přidáte jednu lžičku jemného krystalového cukru.

A ještě tip poslední, který je opravdu nápaditý. Trápí-li vás suché lokty, použijte slupku od avokáda. Opřete se do ní třeba u televize a nechte blahodárné oleje působit 20 minut. Večery plné zkrášlování přeje vaše Iva Hüttnerová.

autor: Iva Hüttnerová
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.