Pan Jiří poslouchá Region od jeho vzniku, tedy celých 20 let. Nechyběl ani na slavnostním narozeninovém koncertu v Poděbradech

6. září 2022

20 let vysílání Regionu to nejsme "JEN" my moderátoři a redaktoři, zprávaři nebo hudební dramaturgové. Patříte k nám i vy posluchači. Řada z vás přijela v sobotu za námi do Poděbrad a někteří si zavzpomínali i na úplné začátky Regionu. S jedním z našich stálých posluchačů, s panem Jiřím z Příbrami, natáčela Soňa Jindrová.

Pan Jiří z Příbrami poslouchá Region celých 20 let.

Čtěte také

"Není den, kdybych ho neposlouchal. Region se prostě se stal mým průvodcem. A tak to je těch celých 20 let," vyznává se pan Jiří.

Jako věrný posluchač má samozřejmě své oblíbené moderátory i pořady. Nejprve žádné jmenovat nechtěl, nakonec ale některé uvedl:

"No tak teď kdybych někoho jmenoval, tak bych ostatní třeba urazil. Ale mám rád ranní vysílání, zejména když jsou tam moji oblíbení. Ať to byl Honza Chlaň nebo teďka, když je tam druhý Honza se Soňou, to je životabudič. To se vždycky ráno proberu a jsem fit. Mám toho spoustu, jak říkám, já bych to mohl vyjmenovat celé."

Posluchači Regionu na oslavě jeho 20. narozenin v Poděbradech

Vysílání Regionu za uplynulých 20 let prošlo a stále prochází změnami. Pan Jiří je s jeho vývojem spokojen a vidí stálý posun kupředu. K vysílání Regionu přivedl postupně i další posluchače:

"Mám kolem sebe teď hodně lidí, kteří poslouchají Region. Ale těm jsem to zprostředkoval já. V práci mi stále hraje. Někteří přišli a ptali se, co to poslouchám. Ze začátku měli i divné ohlasy, ale pak zjistili, že je to dobré. A tak jsem přivedl několik posluchačů, kteří bez Regionu už nedají ani ránu."

"K dvacetinám Regionu přeji, aby takhle pokračoval a byl stále tím dobrým průvodce. Já ho mám v srdíčku," přeje věrný posluchač pan Jiří z Příbrami.

autoři: Soňa Jindrová , JMys
Spustit audio