Petr Salava pekl rýžový nákyp

Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal vařili s moderátorem, diskžokejem a fotbalovým nadšencem Petrem Salavou. A protože mu doma žena neuvaří jeho oblíbený rýžový nákyp, tak jsme mu ho upekli my na Regionu - v Pochoutkách.

Během volného času si povídali i o tom, jestli se někdy Petr vsadil kvůli jídlu, kdo s kým spí na pokoji při zájezdech fotbalové Amfory, a jak učil české diváky na stadionech mexickou vlnu. V Pochoutkách se také od Markéty Vejvodové dozvíte něco o jahodách a také, co je to vemenovník.

Rýžový nákyp s jahodami:
hrnek kulatozrnné rýže, 4 vejce, 4 lžíce moučkového cukru, 2 konzervy kompotovaných jahod, litr mléka, 125 g másla

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka