Petr Salava pekl rýžový nákyp
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal vařili s moderátorem, diskžokejem a fotbalovým nadšencem Petrem Salavou. A protože mu doma žena neuvaří jeho oblíbený rýžový nákyp, tak jsme mu ho upekli my na Regionu - v Pochoutkách.
Během volného času si povídali i o tom, jestli se někdy Petr vsadil kvůli jídlu, kdo s kým spí na pokoji při zájezdech fotbalové Amfory, a jak učil české diváky na stadionech mexickou vlnu. V Pochoutkách se také od Markéty Vejvodové dozvíte něco o jahodách a také, co je to vemenovník.
Rýžový nákyp s jahodami:
hrnek kulatozrnné rýže, 4 vejce, 4 lžíce moučkového cukru, 2 konzervy kompotovaných jahod, litr mléka, 125 g másla
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka