Pochoutky s Honzou Nedvědem

Do rozhlasové kuchyně přišel smažit kuřecí chipsy zpěvák Honza Nedvěd. Jídlo se prý hodí k televizi a na jeho přípravu je nutné použít zmrzlá kuřecí prsa. Tenhle recept se s vámi na Regionu naučilo i pochoutkové duo Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal...

Během přípravy a smažení si povídali o jídlech z dětství, o skládání písniček i hudebních začátcích. Samozřejmě, že se dozvíte i pár zajímavostí z kuchyně, jak se dělají ty obyčejné chipsy. A Honza Nedvěd bude přirozeně podroben i tradičnímu Rychlovýslechu...

Kuřecí chipsy
Ingredience: kuřecí prsa (POZOR - musí být trochu zmrzlá, aby se dala krájet na tenké plátky), hladká mouka, vejce, sůl, olej na smažení a koření

Honza Nedvěd v Pochoutkách