Pochoutky s Igorem Barešem
Péct kuře jako kachnu s bramborovým knedlíkem a se zelím, to byl úkol pro Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala. Ten jim zadal herec Igor Bareš. Poslechněte si, jak se jim to povedlo...
Během vaření se dozvíte zajímavosti o česneku, co ví Igor o původu názvu jídel, jak se dostal k herectví a co všechno umí vařit. Představitel Haryho z Pojišťovny štěstí, otce z Horákových nebo premiéra z Mužů v říji vám prozradí svá oblíbená jídla, zavzpomíná na dětské laskominy a zahraje si s námi slovní hru z kuchyňského prostředí.
Kuře jako kachna
Ingredience: celé kuře, bílé zelí, anglická slanina, sůl, pepř, brambory, hrubá mouka, vejce, med, trochu cukru, rozinky, jablka, olej, máslo, česnek
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka