Pochoutky s šéfkuchařem restaurace U Závoje Martinem Šimšou

Nedělním hostem Pochoutek byl další známý pražský šéfkuchař. Tentokrát si Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali šéfkuchaře z oceňované restaurace U Závoje Martina Šimšu. Tento mladý a sympatický kuchař jim v kokotkách upekl čokoládové suflé s jahodami, bílou čokoládou a mátou.

Během přípravy a pečení se od Martina dozvěděli, jestli se dá u něčeho v kuchyni i sedět, zda ho někdy jídlo i dojalo, jak si otestujete nového člena kuchyně nebo něco o kvalitní čokoládě.

Čokoládové suflé s ovocem:tmavá čokoláda, vejce, cukr, máslo, hladká mouka, moučkový cukr, bílá čokoláda, čerstvé jahody a máta na ozdobu

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.