Pochoutky s Vladimírem Kratinou

Na oběd s Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem dorazil herec, folkový zpěvák a vyučený fotograf Vladimír Kratina. Vařilo se Kuře Provence. A povídalo se o vaření, focení i herectví...

Jak můžete vidět i na fotkách, vaření se tentokrát ujal sám Vlaimír Kratina. Naďa Konvalinková mu samozřejmě pomáhala a Patrik Rozehnal na všechno dohlížel. Od Soni Jindrové se v reportáži dozvíte něco o pěstování a zpracování černých oliv. Vladimír bude samozřejmě podroben i Rychlovýslechu a společně s Naďou se poperou s pěticí "kuchyňských" výrazů ve Slovní hře.

Kuře Provence
Ingredience: 6 kuřecích stehen (čtvrtky), malý rajský protlak, konzerva loupaných krájených rajčat, provensálské koření, palička česneku, černé olivy, olivový olej, 10 dkg anglické slaniny, sůl a pepř

Vladimír Kratina v Pochoutkách