Pošta vrátila sobotní provoz vybraných poboček, některé pošty zůstávají stále zavřené

28. duben 2020

Dočasné uzavření se týká v našem kraji devíti poboček a partnerských provozoven. Všechny ostatní fungující pobočky se zavírají vždy nejpozději v 16 hodin. Od soboty 25. dubna je na některých pobočkách obnovený sobotní provoz.

Česká pošta přistoupila v souvislosti s aktuální situací až do odvolání k omezení provozu svých poboček. Každá z uzavřených poboček má zároveň stanovenu náhradní poštu pro výdej uložených zásilek.

STAV K 28. 4. 2020:

Ve středních Čechách jsou aktuálně zavřené pošty ve Staré Lysé, Mohelnici nad Jizerou a Nepoměřicích. Uzavřeny jsou také pobočky Příbram 4 a Zruč nad Sázavou 3.

Partnerské provozovny Pošta Partner nefungují v Lišanech, Zákolanech, Souticích a Skryjích u Rakovníka.

Ostatní pobočky mají omezený provoz, ve všední dny se uzavírají nejpozději v 16 hodin. Od soboty 25. dubna je na některých pobočkách obnovený sobotní provoz. Na klíčových poštách je sobotní provoz pro veřejnost nejdéle do 12 hodin, v Praze nejdéle do 13 hodin. Další úprava otevíracích hodin nastane od 4. května.

Ve středních Čechách je obnovený víkednový provoz na poštách Benešov u Prahy, Beroun 1, Čelákovice, Kladno 1, Kralupy nad Vltavou 1, Lysá nad Labem, Mělník 1, Mladá Boleslav 1, Neratovice, Poděbrady 1, Příbram 1, Rakovník 1, Říčany u Prahy, Slaný 1 a Vlašim.

Každý pracovní den vždy do 9 hodin jsou pobočky zpřístupněné pouze pro seniory nad 65 let.

Další informace k aktuálnímu provozu poboček najdete na webu České pošty.

zdroj: Česká pošta
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.