Pošta v Milostíně začala razítkovat srdíčkem první letošní valentýnské zásilky

7. únor 2020

Česká pošta i letos pokračuje v tradici valentýnských razítek. Na milostínské poště na Rakovnicku od 7. února razítkují zásilky speiálním příležitostným razítkem připomínajícím Svátek všech zamilovaných. Jako každý rok se na poště až do 14. února nezastaví, opět očekávají tisíce zásilek.

Malá pošta v Milostíně už je v obležení dopisů a pohlednic, které paní poštmistrová Danuše Pavlíková musí orazit. Na poštu nastoupila teprve nedávno a razítkování valentýnských zásilek ji tedy čeká poprvé. Zatím stíhá pohledy i dopisy odbavovat. Počítá i s tím, že bude pracovat přesčas, aby všichni zamilovaní nebo sběratelé zásilku s valentýnským razítkem obdrželi.

Zájemci mohou poslat valentýnské přání s údaji adresáta a známkou vloženou do ofrankované obálky na adresu Pošta Milostín, 270 05, nejpozději do 14. února. Zde valentýnku v uvedených dnech orazítkují a pošlou milovanému adresátovi. Na milostínské poště se lze také pro razítko zastavit osobně. Podívejte se, kdy je otevřeno:

Otevírací doba pošty v Milostíně
autoři: Soňa Jindrová , JMys | zdroj: Česká pošta
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.