Relaxace, zahradní nábytek, očkování psů

23. leden 2010

164. vydání Hobby magazínu vám přinese informace o pěstování luštěnin. Dozvíte se, že fazole a čočka patří mezi ty základní, které si snadno vypěstujete na zahrádce. Co je skutečná relaxace a jaký vliv může mít na naše tělo i duši, pro vás zjišťoval kolega Jan Zítka. A Soňa Jindrová zjišťovala, jaký zahradní nábytek byste si měli pořídit...

Fazole a čočka
Fazole a čočka patří mezi základní luštěniny, které si snadno vypěstujete na zahrádce. Ano, způsobují sice nadýmání, ale mají minimum tuku, hodně bílkovin, vitamínů skupiny B a vlákniny. Více zjišťovala Soňa Jindrová...

Relaxace
Co je skutečná relaxace a jaký vliv může mít na naše tělo i duši? Existuje několik relaxačních technik. My vám podrobněji představíme aspoň jednu z nich. Přesněji - představí vám ji odborník na zdravý životní styl Vladimír Hirka, za kterým nás zavede Jan Zítka.

Zahradní nábytek
Nesmí chybět na žádné zahradě, terase a dalších venkovních plochách u domů. Vybrat si můžete z nejrůznějších materiálů, mezi které patří exotické či smrkové dřevo, kov nebo plast.

Očkování psů
Jste novými majiteli psa a nemáte ještě žádné chovatelské zkušenosti? Pak určitě uvítáte následující informace. Kdy a proti čemu se psi očkují? Jaká očkování jsou standardní a která nadstandardní? Nejen tyto dotazy zodpoví veterinář Jiří Filip.

Dobrá rada na závěr
Hořčice chutná velmi jemně, když ji smícháme s čerstvě nasekanými bylinkami - petrželkou, pažitkou, estragonem.

Spustit audio