SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Promlčeno. Podívejte se, kdy soutěžíme

24. duben 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na film Promlčeno, který se natáčel v Českém rozhlase. Od pondělí do pátku rozdáme celkem 140 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Šokující živé vysílání, které během chvíle změní životy několika nevinných lidí. Záhadný Radek se po téměř dvaceti letech nečekaně vrací do svého rodného města, aby zde nalezl jistou mladou ženu a jednou provždy se vyrovnal se svou minulostí.

Čtěte také

V pátrání po neznámé ženě mu pomáhá Eva, ambiciózní rozhlasová moderátorka, která jeho příběh dostane do své živě vysílané noční show. Chtěla mít ve vysílání senzační událost, ale k jejímu zděšení začne na povrch vyplouvat něco, s čím nikdo nepočítal.

Během Radkova vyprávění je do pochmurného příběhu vtažena nejen Eva, ale i pražská kriminálka a další aktéři dlouho zapomenutých událostí. Začíná napínavý boj o čas a o spravedlnost.

Plakát za 100 tisíc

Thriller Promlčeno s Karlem Rodenem v hlavní roli vstoupí do kin 28. dubna, pár týdnů před premiérou tvůrce potěšila úspěšná dražba plakátu k filmu podepsaného Karlem Rodenem a Bárou Bočkovou, který se vydražil za více než 100 tisíc korun. Nafotil ho pražský fotograf Tomáš Třeštík.

Jak soutěžit

Celkem se hraje o 140 vstupenek pro 70 výherců. V pondělí a úterý soutěžíme o projekci v Praze a od středy do pátku také o vouchery na projekce v multikinech sítě CinemaCity v dalších městech, konkrétně v Plzni, Ústí nad Labem, Liberci, Pardubicích, Brně a Ostravě.

Poslouchejte od pondělí 25. do pátku 29. dubna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz v pondělí a úterý větu „Chci vstupenky do název města“, od středy do pátku  „Chci vstupenky do název města

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 27. 4. od 17:15 v kině Lucerna;
  • regiony: voucher můžete uplatnit v multikinech sítě CinemaCity.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: DONART Film
Spustit audio