Soutěž ukončena! Soutěž o vstupenky na Mělnické vinobraní, které se koná tento týden

16. září 2019

Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům! Užijte si 3 dny plné zážitků v historickém centru města na soutoku Labe a Vltavy. Mělnické vinobraní je nejstarší a zároveň jedna z největších slavností tohoto typu v celé republice.

Široký program, který letos mimo jiné spolupráci s partnerskými městy jistě uspokojí fanoušky všech uměleckých žánrů, historie, trhů nebo výtvarných dílen pro děti.

Vedle jarmarku, stánků s burčákem a gastronomickými specialitami lze v ulicích historického centra narazit na flašinetáře, sokolníka či pouliční umělce. Pro degustaci kvalitních vín cechu českých vinařů je vyčleněna klidová zóna na radničním dvoře, kde si návštěvníci budou moci oddychnout od shonu slavností a mimo vína ozkoušet a vychutnat řadu gastronomických specialit.

Čtyři hudební scény opět žánrově pokrývají celé spektrum, od folkloru a dechovky, přes cimbálovku, swing, mainstreamový pop, rock, až po moderní žánry.

Více informací na www.melnickevinobrani.cz

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na Mělnické vinobraní (20. – 22. 9. 2019)

Soutěžní otázka:

Po kolikáté se letos koná Mělnické vinobraní?

a) po 79.

b) po 80.

c) po 81.

Pátou, desátou, patnáctou, dvacátou a pětadvacátou správnou odpověď odměníme 2 vstupenky na Mělnické vinobraní (20. – 22. 9. 2019).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.region@rozhlas.cz 

Soutěž trvá do vyčerpání výher.  

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Region

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.