Světoběžník Zdeněk Podhůrský v Pochoutkách

Zdeněk Podhůrský žil v Barceloně, na koních objel další zajímavé lokality a s divadlem procestoval Česko křížem krážem. Přicestoval i do Studia chuti a uvařil...

Na neděli 13. ledna si Naďa a Patrik pozvali do Pochoutkové kuchyně v pražských Letňanech herce, dabéra a režiséra Zdeňka Podhůrského, aby vyrobil svůj oroginální palačinkový dort.

Smažit palačinky a házet je vzduchem naučil Zdeněk i Naďu Konvalinkovou - jak jim to šlo, můžete vidět na fotkách!


Palačinkový dort: mléko, hladká mouka, vejce, sůl, olej, rybízový džem, čokoládová poleva,
vanilková zmrzlina, 400 g vypeckovaných kompotovaných třešní, čerstvá máta, 2 lžíce škrobové moučky, máslo a javorový sirup