Těstoviny s tuňákem a olivami
Novoroční Pochoutky se Simonou Postlerovou
Příprava: Těstoviny vaříme ve slané vodě 5 minut, aby byly "al dente". Na olivovém oleji z tuňákové konzervy je opečeme do zlatova, potom přilijeme smetanu, přidáme prolisovaný česnek, posolíme, přidáme bazalku, oregano. Vše promícháme a přidáme na kolečka nakrájené olivy zelené i černé, přidáme tuňáka nakrájeného na kousky a na závěr na droubounká kolečka nakrájený pórek.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.