TIPY NA VÍKEND: Peklo v ZOO Chleby nebo Čertovské jízdy na Kolínské řepařské drážce

2. prosinec 2022 07:00

Užijte si víkend s našimi tipy na zajímavé akce.

Peklo v ZOO Chleby

Čertovská akce nabídne v ZOO Chleby nabídne program pro hodné i „zlobivé“ děti. Konat se bude již tuto neděli 4. prosince 2022. Přes den se mohou návštěvníci v zoo potkat s tradiční družinou – Mikulášem, andělem a čertem, kteří ji navštíví od 10.00 do 15.00 hodin. Připraví si dárky a nadělí je všem hodným dětem. Proběhne také oblíbené malování na obličej a odvážní zájemci se mohou svézt na poníkovi, tedy čertovi s hodností vraníka.)

Mikulášská a čertovská ZOO Chleby

Po 16. hodině, kdy končí otevírací doba zoo, nad ní převezmou vládu velvyslanci z pekla. Přihlášení hříšníci se dostaví na recepci u pekelné brány. Poté se vydají na stezku po čertích stanovištích s rozmanitými úkoly, pomocí nichž se mohou vykoupit ze svých hříchů. Navštíví např. čertovskou školu, kutloch, odchovnu a další. Na závěr svého putování se provinilci dostaví do Luciferovy kanceláře, kde jim bude sděleno, zda půjdou podmínečně domů anebo k čertům dolů.

Procházka po pekelné zoo zabere přibližně hodinu. Náročnou cestou jistě vyhládne, a proto je pro návštěvníky připraveno opékání buřtů a horké nápoje k zahřátí (čaj, svařák).

Shrnutí programu:

  • 9.00 – 16.00 standardní otevírací doba zoo
  • 10.00 – 15.00 program pro hodné děti, Mikuláš, čert a anděl nadělují - malování na obličej, svezení na poníkovi
  • 16.00 příjem hříšníků (s doprovodem)
  • 16.00 – 19.00 program pro „zlobivé“ děti, putování po pekelné zoo, opékání buřtů

Podrobné informace zde

Čertovské jízdy na Kolínské řepařské drážce

Čertovské jízdy na Kolínské řepařské drážce potěší děti i dospělé ve dnech 3. a 4. 12. 2022. Vlaky budou taženy parní nebo diselovou lokomotivou s pravidelným odjezdem vlaků ve: 9:45, 11:00, 12:15, 13:30, 14:45 a v 16:00 hodin. Ve vlaku jsou řazeny uzavřené vytápěné vagóny.

Za dětmi také přijde čert, Mikuláš a anděl se svojí nadílkou a v prodeji bude také malé množství řepánků.

Podrobné informace zde.

autor: JMys | zdroj: Zoo Chleby a Kolínská řepařská drážka
Spustit audio