TIPY NA VÝLET: Porta 2021 v Řevnicích a výstava Květy 2021 v Lysé nad Labem

16. červenec 2021

Finále festivalu Porta v Lesním divadle v Řevnicích nabídne od 16. do 18. 7. koncerty legend naší folk a country hudby. Vystoupí například Věra Martinová nebo Robert Křesťan. A návrat ke staročeským tradicím zažijete od 15. do 18. 7. na výstavě Květy 2021, kterou pořádá výstavišti v Lysé nad Labem.

Porta 2021

Cesta za romantikou vede už po třinácté do Lesního divadla v Řevnicích. Krásná atmosféra, romantika, skvělé prostředí mezi borovicemi, kultivované publikum a krásné hudební zážitky... takové bude i finále Porty 2021.

Roman Horký

Program je opět nabitý známými osobnostmi folk a country hudby a nebudou chybět ani mladé kapely, které postoupí z oblastních kol přímo do finále, nebo semifinále soutěže.

Hosté festivalu:

pátek 16.7.

Asonance, Jak je neznáte (Vzpomínka na Tonyho Linharta), Roman Horký a Kamelot.

Sobota 17.7.

Věra Martinová

Jiří Dědeček, Věra Martinová, COP, Lokálka

Neděle 18.7.

Aleš Petržela(vítěz2017), Faux Passe Fonet, Robert Křesťan, Žamboši, Epydemye, Zelenáči a hosté (Petr Kocman, Radek Tomášek, Aleš Maudr).

Informace o veškerém dění na Portě najdete na www.porta-festival.cz a v internetových novinách www.eportyr.cz

Květy 2021

Na výstavišti byly k vidění desítky druhů nejrůznějších květin

Výstava Květy na výstavišti v Lysé nad Labem je svátkem pro všechny milovníky křehké krásy květin a vzhledem k prázdninovému termínu od 15. do 18. července i cílem příjemných dnů letní dovolené.

Návrat ke kořenům

Přijďte s celou rodinou strávit letní prázdninový den na výstavu zaměřenou na staročeské zvyky a zahrádky na výstaviště v Lysé nad Labem!
Jak to? Jednoduše. Letošní v pořadí již 25. ročník výstavy Květy bude v podání Českého zahrádkářského svazu (ČZS) zpracován na téma návratu ke staročeským tradicím.

Více na webu výstavy Květy 2021.

autor: JMys
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka