Úterní Noční linka: S kým byste se rádi setkali po letech?

17. listopad 2020

Povedlo se vám setkat se s někým, koho jste neviděli možná už desítky let? Je někdo takový, s kým byste se po letech opravdu rádi viděli?

Zná to určitě každý z nás. Setkání s někým, koho jsme léta neviděli nebo s kým jsme se po dlouhé roky nebavili. Rozluka mohla nastat z nejrůznějších důvodů. Stěhování někam hodně daleko, ztráta adresy a telefonu, nebo nevyřešený konflikt a pocit křivdy, který nás rozdělil, nikdy jsme si onu věc nevyříkali a raději přerušili s dotyčným kontakt. Často se ale stane něco, co nás svede dohromady. Náhodné setkání, odpuštění nebo snaha vyříkat si nejrůznější příkoří, dokud je ještě čas. Někdy nás svede i samota, změna bydliště nebo snaha druhých, kteří nás s dotyčným dají dohromady.

Setkali jste se také Vy s někým, koho jste neviděli možná už desítky let? Začali jste se po několikaleté pauze znovu bavit se svým kamarádem, sourozencem nebo rodiči? Sblížili jste se po letech s někým, koho jste dlouhé roky nemohli vystát? A z jakého důvodu? Co vás přimělo zapomenout na staré křivdy? Jaká náhoda vás svedla znovu dohromady?

Spustit audio