Vánoce na Regionu navštíví Slunečnou, závěr roku bude patřit Humoriádě na cestách

17. prosinec 2020

Bohatou vánoční nadílku i den plný zábavy na Silvestra – to nabídne konec letošního roku ve vysílání Českého rozhlasu Region.

Televizní seriál Slunečná si získal za krátkou dobu svého vysílání velkou popularitu. Letošní Vánoce budete moci ve vysílání Českého rozhlasu Region strávit spolu s jeho protagonisty. Od pondělí 21. prosince do pátku 25. prosince vždy krátce po 13. hodině pro vás máme Vánoce ve Slunečné. Patrik Rozehnal si každý den pozve k mikrofonu dvojici protagonistů tohoto seriálu. Těšit se můžete na Evu Burešovou, Marka Lamboru, Vladimíra Polívku, Denisu Nesvačilovou, Davida Prachaře, Terezu Brodskou, Filipa Blažka, Kristýnu Kociánovou, Ivu Hüttnerovou a Lucii Benešovou. Více o Slunečné zde.

Vánoce na Regionu

Lucie Bílá a Pavel Vítek

Na Štědrý den vám v 9 hodin dopoledne nabídneme speciální vydání pořadu Tady to znám. Pavel Vítek v něm přivítá Lucii Bílou.

Po 10. hodině začnou vánoční Pochoutky s hosty z Divadla Na Vinohradech – Tomášem Töpferem, Otakarem Brouskem, Petrem Kostkou a Carmen Mayerovou.

Vánoce ve Slunečné vám po 13. hodině nabídnou setkání s Lucií Benešovou a Ivou Hüttnerovou. Také štědrodenní odpoledne bude ve znamení hvězd – po 14. hodině si přijdou do dalších vánočních Pochoutek s Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem popovídat Jiřina Bohdalová a Jiří Strach.

Čekání na Ježíška si můžete po 17. hodině zkrátit s hodinou plnou těch nejznámějších koled, v 18 hodin uslyšíte Českou mši vánoční Jana Jakuba Ryby a po 19. hodině záznam vánočního koncertu Symfonického orchestru Českého rozhlasu z Anežského kláštera.

Také na Boží hod vás čeká setkání s řadou hvězd. Po 9. hodině dopoledne bude pořad Tady to znám patřit vzpomínce na Josefa Ladu, hosty vánočních Pochoutek budou po 10. hodině Josef Zíma a Jiří Štědroň.

David Prachař a Tereza Brodská

Po 13. hodině začne poslední setkání s herci ze seriálu Slunečná, tentokrát to budou Tereza Brodská a David Prachař. Vánoční Pochoutky po 14. hodině budou v rodinném duchu, pozvání přijaly Iva Janžurová se Sabinou Remundovou.

Silvestr na Regionu

Poslední den v roce nesmí chybět zábava – a bude tomu tak i letos. Dopoledne vám zpříjemní po 10. hodině Silvestr se Sestřičkami z Modrého kódu, konkrétně se Sabinou Laurinovou, Kristýnou Frejovou a Igorem Chmelou.

Po 13. hodině přijde do pořadu Xaver a host Luděk Sobota a ve 14 hodin startují Silvestrovské Pochoutky s Janem Rosákem, Pavlem Zedníčkem a Petrem Vondráčkem. Ani poslední den v roce nebude po 16. hodině chybět Humoriáda – jejím hostem bude Tomáš Töpfer. Ty nejlepší silvestrovské kousky Vladimíra Menšíka si budete moci připomenout od 17 hodin. Poslední tři hodiny roku 2020 budou patřit tomu nejlepšímu z Humoriády na cestách.

Nový rok na Regionu

Povídání s příjemnými hosty nabídne i Nový rok. Devátá hodina dopolední bude patřit speciálnímu vydání pořadu Tady to znám, které připomene spisovatele Bohumila Říhu.

V novoročních Pochoutkách po 10. hodině budou hosty někdejší hlasatelské osobnosti televizní obrazovky – Marie Retková, Hana Švejnohová, Jiří Ptáčník a Jana Smutná. Po 13. hodině navštíví pořad Slavné dvojice dva špičkoví lékaři – bratři David a Ivan Netukovi.

A to zdaleka není všechno – s Českým rozhlasem Region se určitě nudit nebudete.

Program Regionu na každý den najdete zde.

autor: Pavel Kozler
Spustit audio