Vařeno s láskou. To je recept na vítězný zvěřinový guláš z Uhířských Janovic

16. červenec 2022 19:57

Soutěž ve vaření zvěřinových gulášů se v sobotu  konala v Huti František v Sázavě na Benešovsku v rámci prvního ročníku Sázavských slavností. Do soutěže se přihlásilo celkem 7 týmů. A jejich guláše pak hodnotila porota v čele s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem.

K sedmi kilogramům jeleního masa, které měly týmy k dispozici, se krájelo stejné množství cibule. „Další ingredience ale neprozradíme,“ smáli se soutěžící kuchaři.

Absolutním vítězem se stal tým Apego z Uhlířských Janovic. „Máme tam cibuli, česnek, sůl, pepř a nějaké to gulášové koření. A hlavně „hodně lásky,“ prozradili vítězové  

autoři: Soňa Jindrová , Von
Spustit audio