Vařeno s láskou. To je recept na vítězný zvěřinový guláš z Uhířských Janovic
16. červenec 2022 19:57
Soutěž ve vaření zvěřinových gulášů se v sobotu konala v Huti František v Sázavě na Benešovsku v rámci prvního ročníku Sázavských slavností. Do soutěže se přihlásilo celkem 7 týmů. A jejich guláše pak hodnotila porota v čele s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem.
K sedmi kilogramům jeleního masa, které měly týmy k dispozici, se krájelo stejné množství cibule. „Další ingredience ale neprozradíme,“ smáli se soutěžící kuchaři.
Absolutním vítězem se stal tým Apego z Uhlířských Janovic. „Máme tam cibuli, česnek, sůl, pepř a nějaké to gulášové koření. A hlavně „hodně lásky,“ prozradili vítězové
Nejnovější zprávy
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
ONLINE: Na Slovensku je sečteno 90 procent okrsků. Vede Smer, následuje Progresivní Slovensko a Hlas
-
Progresivnímu Slovensku se podařil efekt sněhové koule, popsal výsledky exit pollů šéfredaktor Bárdy
-
Slovenská volební sobota. Těsný souboj favoritů, vysoký zájem a trable politiků při hlasování
-
‚Nemusíte bojovat a jednat proti svému svědomí.‘ Jaké jsou příběhy a osudy ruských dezertérů?