Vařeno s láskou. To je recept na vítězný zvěřinový guláš z Uhířských Janovic
16. červenec 2022 19:57
Soutěž ve vaření zvěřinových gulášů se v sobotu konala v Huti František v Sázavě na Benešovsku v rámci prvního ročníku Sázavských slavností. Do soutěže se přihlásilo celkem 7 týmů. A jejich guláše pak hodnotila porota v čele s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem.
K sedmi kilogramům jeleního masa, které měly týmy k dispozici, se krájelo stejné množství cibule. „Další ingredience ale neprozradíme,“ smáli se soutěžící kuchaři.
Absolutním vítězem se stal tým Apego z Uhlířských Janovic. „Máme tam cibuli, česnek, sůl, pepř a nějaké to gulášové koření. A hlavně „hodně lásky,“ prozradili vítězové
Nejnovější zprávy
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Neexistující průplav a žádná nová pracovní místa. Čínské investice ve střední Americe nevycházejí
-
OVĚŘOVNA: Strašák jménem ‚chitin‘. Látka spojovaná s konzumací hmyzu zbytečně děsí i v ‚řetězácích‘
-
Duševní zdraví dospívajících se zhoršilo po nástupu mobilů a Instagramu. Ty ale nemusejí být na vině
-
Jak bude vypadat dětský hospic na Cibulce? Podívejte se na vizualizace z virtuální reality