Velikonoční květiny, jóga i chov ovcí

11. duben 2009

V tomto díle se dozvíte, jaké jsou typické velikonoční rostliny, případně čím bychom mohli vyzdobit náš domov, abychom pocítili tu pravou sváteční atmosféru. V čem nám může prospět jóga, pro vás zjišťoval kolega Jan Zítka. Soňa Jindrová zase zná odpověď na to, jak si vyrobit model letadla...

Velikonoční květiny
Jaké jsou typické velikonoční rostliny? Čím bychom vyzdobit náš domov, abychom pocítili tu pravou sváteční atmosféru?

Jóga
Co nám jóga může přinést, v čem nám může prospět? O tom se u nás běžně mluví i píše. Ale jaké máme dnes možnosti, pokud chceme cvičit jógu a co je dobré vědět, než začneme? To jsou otázky, na které hledal odpověď Jan Zítka.

Letadélka
Jak si vyrobit model letadla. Co k tomu potřebuji? Jaké materiály jsou nejvhodnější? Jaká lepidla doporučují odborníci? To vám prozradí Soňa Jindrová.

Ovce
Říká se, že ovčí vlna je to nejlepší, co si můžete dát do peřin. Jak se vlastně takové ovce chovají? Chcete si pořídit jenom tak dvě nebo tři, a nevíte jak se o ně postarat a co to obnáší? (redaktor: Soňa Jindrová)

Dobrá rada na závěr
Chcete-li mít lehké, nadýchané těstíčko na obalení ryby, nahraďte vodu pivem anebo do ní přidejte polévkovou lžíci koňaku.

Spustit audio