Výstava s vůní benzínu, přilákala na Výstaviště v Lysé nad Labem nejen milovníky aut a motocyklů

6. listopad 2021 22:21

Na výstavišti v Lysé nad Labem si o tomto víkendu přijdou na své hlavně fandové historických automobilů, ale i zájemci o novinky a trendy v automobilismu. Všichni společně se pak mohli občerstvit na tamních Pivních a vinných slavnostech.

Raritou autosalonu byly velké odtahové vozy amerických značek Chevrolet a International, které do Lysé například přivezl Petr Hampl z Poříčan u Prahy.

„Součástí výstavy byly i letos Pivní a vinné slavnosti.  „Přijďte ochutnat pivo od horalů z Malé Úpy Trautenberk, pražskou Zbraslavskou kozu, řemeslné pivo od Čtyř Líp Libáňský Dukát, světlé svrchně kvašené silné pivo Amarillo APA, skvělé pivo, co vaří dva bráchové Záhorovi z Polabí, věhlasné pivo Albrecht ze zámku Frýdlant a nebo třeba brandýského Čestmíra. Pokud jste milovníci kvalitních vín, můžete ochutnat vína bílá, růžová, červená, ovocná od Vinařství Žůrek ze Žeravic, od vinaře Honzy Lekavého z Dolních Bojanovic nebo od vinařství Slaměnka z Pálavy. Nebude chybět svatomartinská dobře vypečená husička, škvarky a další dobroty“ doplňuje ředitel výstaviště Ondřej Matouš.

Autosalon 2021  je v Lysé nad Labem otevřen ještě v neděli do 17 hod. Ve venkovním areálu bude navíc odpoledne  probíhat přehlídka vozů amerických značek.

autoři: Markéta Vejvodová , Von | zdroj: Český rozhlas Region
Spustit audio